inköps skick

renplockad för stundande motor byte

motorn provad löst,ser lovande ut

första motorplåten på plats,motorn sitter förskjuten 5mm åt vänster för frigång kedja.

undre fästen,det främre klart,det bakre på börjat.

här kommer en bild på min ena cornette,tanken ska bytas mot en topper tank jag har,då allt annat är lackat.motorn är under konstruktion.planen inkluderar casalhjul,bättre gaffel.

och här en bild på kaoset......

nedan ser vi det provisoriska avgassytemet "up mockat".

Projekt "Tom´s chop"

Efter två korta kvällspass börjar den ta form,skärmstagen kortade lite styvt 10cm,framskärmen numer i bak,sadelstolpen kortad rejält,framgaffeln förlängd ca 8cm.liten framskärm kommer,och den extrem fula framlampan ska bort!

Ägaren själv poserar med nöjd min,"den ble sket tôff!"

men hoppsan,jodå,15cm stretch under tanken,och gaffeln förlängd igen,nu blev det riktigt bra,nu får den vila tills söndag kväll,man måste ju roa sej lite med,och fixa lite rör till resten av byggnationen.

här har det inte hänt så mycket på sistone,chopper bygget har stagnerat då ägaren flyttat till grannbyn,och har lite svårt att ta sej hit.

Däremot så har jag mekat ihop en moppe till mej själv, vill inte avslöja för mkt, men här kommer dags färska bilder på den 4vxl JLO motorn som ska användas.

 

En liten glimt av själv bygget, mer kommer.....

Ett annat litet projekt.

Ett nytt objekt har tillkommit som faktiskt är så pass att man kan visa det.

nylackad ram, och allmänt uppsnyggad, med nytt avgassystem, nya flakskivor, även kärran har fått ny färg, har inte hunnit montera de nya furu flaklämmarna. moppen är förövrigt tillsalu, med kärra och hjälmen kom med ett seriöst bud över 10000:- 0738206034 eller mail