Här har vi lite bilder på tidigare utförda arbeten

Här nedan Olas och Thomas -64 opel rekord,där jag designat framvagnen och styrning bland annat,dörr krysset är dock inte av min design.Bilen hade en Chrysler 383 och 727 automat,bilen såldes till en bekant, men dess vidare öden är okänt,om nån vet var den blev av,skicka gjärna ett mail

Här nedanför har vi Ferenc -68 Camaro, som jag byggde en helt ny bakvagn i och allt tillhörande plåt jobb,senare så gjorde jag och Ferenc en ny subframe till den, och monterade en -86 corvette framvagn.

Nya rambalkar i 40x60x2mm gjorda i mall,runda rören är 50x2mm

K-link av egen design,även plattorna.

Så här såg den ut efter operationen,hjulen är firestone 14,5x27x15",senare satte vi dit en bredare axel, och bilen fick 17" split fälgar runt om,med yokohama gat däck.

Här nedanför har vi en ny bakre rambalk till en -81 oldsmobile som är gjord med fragmenten efter originalet som mall,senare gjordes även en till andra sidan också.blästrades och epoxi grundades innan montering.

Och här har vi en -66 amazon som jag byggde om från grunden,detta var faktiskt min första bil,så arbete pågick i många år,och såldes slutligen ofärdig till en kompis.motorn var en -64 chev 327 och lådan en M21.

Taksänkningen gjorde jag redan 1990,och var min första sänkning,4 tum fram och 5 bak,b stolparna vinklades framåt,och linje spelet blev väldigt bra.

Här försöker jag rädda en fusklagad -58 rekord,jag fick tillverka en ny plåt till baksskärmen, och den gjordes i ett stycke,när svetsen var slipad och skärmen grundad, gick det inte se att den varit skadad.

Den här typen av jobb och många andra åtar jag mej,i mån av tid förståss.

Ursäkta den dåliga bild kvaliteten,men det är scannade kort så dom blir inte riktigt bra.